13.2.12

Svensk pølseret



Opskrift til 2-4 personer

Du skal bruge:
8 kartofler
5 dl vand
1 tsk. salt

Sådan gør du:
Vask og skræl kartoflerne. Hæld vand og sat i en gryde. Læg låg på gryden og bring vandet i kog. Læg kartoflerne i gryden, og skru ned. Kog i 20 minutter med låg. Mærk om kartoflerne er kogte. Hæld vandet fra kartoflerne

Du skal bruge:
8 kogte kartofler
1 løg
4 pølser
25 g margarine
½ dl tomatpuré
1 dl mælk
½ tsk. salt
1 knivspids peber
1 knivspids paprika

Sådan gør du:
Pil løget og skær i terninger. Skær kartofler og pølser i små stykker. Læg margarinen på en pande. Smelt margarinen og skru ned. Kom løget på panden og svits det. Kom kartoffel og pølsestykkerne på panden og brun dem. Hæld toamtpuré og mælk på panden og rør. Drys med salt, peber og paprika

Ingen kommentarer:

Send en kommentar